Akaryakıt alanlara müjde! Alışverişler çok avantajlı olacak: Ödeme yaptıkça para alacaksınız

Akaryakıt alanlara müjde! Alışverişler çok avantajlı olacak: Ödeme yaptıkça para alacaksınız
Akaryakıt fiyatlarındaki artışlarla birlikte, bankaların benzin ve motorin kampanyaları sürücüler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

İş Bankası, akaryakıt kampanyasıyla dikkat çekiyor ve 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak bir fırsat sunuyor. Kampanyaya katılan sürücüler, 150 TL kazanma şansına sahip olacaklar.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Detayları ve Süresi

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, akaryakıt kampanyası 15 Şubat'a kadar geçerli olacak. Katılanlar, belirli şartları yerine getirerek 150 TL'lik ödül kazanabilecekler.

Shell İstasyonlarında Geçerli MaxiPuanlar: Kazancınızı Artırın!

İş Bankası'nın akaryakıt kampanyası, Shell istasyonlarında geçerli. Tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilen 600 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında kullanılmak üzere 150 TL MaxiPuan verilecek.

MaxiPuan Kullanımı ve Detayları: İş Bankası Müşterilerine Özel Avantajlar

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli olacak ve sadece yakıt alımlarında kullanılabilecektir. MaxiPuanlar, 21 Şubat 2024 tarihinde kartlara yüklenecek ve 31 Mart 2024'e kadar geçerli olacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilir.