Ekim ayında emekliye çifte ödeme müjdesi! Yeni promosyon fırsatları da yolda!

Ekim ayında emekliye çifte ödeme müjdesi! Yeni promosyon fırsatları da yolda!
Ekim ayında SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığına bağlı milyonlarca emekliye çifte ödeme yapılacak.

1 Ekim itibarıyla maaş ödemeleri ve banka promosyonları emeklilerin hesaplarına yatmaya başlayacak. Bu fırsatla, ekim ayı emekliler için oldukça avantajlı geçecek.

Emekliler ödeme takvimini araştırıyor
Türkiye’de 16 milyondan fazla emekli, ekim ayında yapılacak maaş ve ek ödemeler hakkında bilgi aramaya başladı. SGK, maaş ödeme takvimini duyururken, ekim ayında hem maaş hem de banka promosyonlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle banka promosyonlarında artış beklentisi var.

Ekim ayı maaş ödemeleri takvimi açıklandı
Ekim ayında emeklilere yapılacak maaş ödemelerinin takvimi belirlendi. Memur emeklileri için ödemeler 1-5 Ekim tarihleri arasında yapılacak. SSK emeklileri ise ödemelerini 17-25 Ekim tarihleri arasında alacak. Bağ-Kur emeklileri ise 26-28 Ekim arasında maaşlarını alabilecek.

Banka promosyonlarında büyük artış
Ekim ayında banka promosyonları da dikkat çekiyor. Vakıfbank, emekli maaşını taşıyan emeklilere 12.000 TL promosyon verirken, Troy kartı kullananlara ekstra 12.000 TL daha ödeme yaparak toplam promosyonu 24.000 TL’ye çıkarıyor. Diğer bankaların da benzer kampanyalarla emeklilere cazip fırsatlar sunduğu biliniyor.

SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklileri için fırsatlar
SSK, Bağ-Kur ve 4C kapsamındaki tüm emekliler, ekim ayında yapılacak ödemelerden yararlanabilecek. Maaş ve promosyon ödemeleri, bankaların mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapılacak başvurularla hesaplara yatırılacak.