PTT'den yeni ödeme duyurusu geldi! Hemen yarın gidip alabilirsiniz: 10 bin lira para veriliyor

PTT'den yeni ödeme duyurusu geldi! Hemen yarın gidip alabilirsiniz: 10 bin lira para veriliyor
PTT 10.000 TL üzeri nakit ödeme talebine ilişkin bir duyuru yayımladı. Bu kapsamda kimliği ile başvuru ypana hemen 10 bin lira verilebileceği ifade edildi.

PTT'nin başlattığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında nakit kredi kullanan tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri 10.000 TL'nin üzerinde olmak şartıyla vatandaşların kullanımına sunulacağı belirtilen duyurunun devamında kredi işlemlerinin PTT ihatiyaç kredisi adı altında gerçekleştirilebileceği bildirildi. Bu kapsamda 36 ay vade ile 50 bin liraya kadar kredi kullandırılabileceği iaktarıldı.

ANINDA PARANIZI ALIN 

PTT ile Aktif Bank arasında varılan anlaşmaya göre, bu kampanyalar için ödemeler aynı gün gerçekleştirilerek tüm katılımcıların banka şubelerine gitmeden işlemlerini tamamlaması ve kredi kullandırması sağlandığı belirtilen duyurunun devamında PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan ve banka şartlarını sağlayan tüm katılımcıların kredi ödemeleri anında hesaplarına aktarılacağı vurgulandı. Ayrıca duyuruda onaylanan kredilerin aynı gün hesaplara geçmesi için bazı şartlar olduğu şartları sağlayanların ise anında parasını alabildiği aktarıldı.

SMS İLE BAŞVURU

PTT ihtiyaç kredisi koşullarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız PTT şubesine giderek belirli bir müşteri temsilcisi veya gişe personeli aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabileceğiniz belirtildi ve 36 ay vade ile 50 bin liraya kadar kredi verilebileceği ifade edildi. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numaranızı da eksiksiz bir şekilde yazarak bu mesajı 30 50'ye göndermeniz gerektiği aktarıldı.