Akaryakıt Alışverişlerinize Özel Bankadan İndirim! İşte Kampanya Şartları!

Akaryakıt Alışverişlerinize Özel Bankadan İndirim! İşte Kampanya Şartları!
Ziraat Bankası, müşterilerine özel sunduğu yeni kampanya ile akaryakıt harcamalarında avantaj sağlıyor. Bankkart sahiplerine yönelik bu fırsat, 30 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

Kampanya Şartları Nelerdir?

16 Ağustos - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulaması ya da bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS cihazlarından farklı günlerde yapacakları dördüncü 750 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarından 240 TL Bankkart Lira kazanabilecekler.

Bu kampanya, her müşteri için maksimum 240 TL Bankkart Lira ile sınırlı olup, aynı gün yapılan 750 TL üzeri harcamaların yalnızca bir tanesi kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar, hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman kullanılabilir. Ayrıca, anlaşmalı üye işyerlerinde de harcanabilir.

Kimler Yararlanabilir?

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi olan müşteriler, kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle kampanyadan yararlanabilir. Ancak Bankkart Ücretsiz kart sahipleri bu kampanyadan faydalanamazlar. Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin işlemlerine dahil edilecektir.

Kampanyaya katılım yalnızca asıl kart sahipleri tarafından yapılabilir. Kazanılan Bankkart Liralar, 4 Ekim 2024 tarihinde müşterilerin hesaplarına yüklenecek. Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kartlarına sahip olanlar, bu kampanyadan kazandıkları Bankkart Liraları, Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanabilecekler.

Diğer Önemli Detaylar

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanya dışında tutulacaktır. Ayrıca, kampanya döneminde yapılan harcamaların iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Eğer Bankkart Kumbara'da yeterli Lira bulunmazsa, eksik kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır. Ziraat Bankası, kampanya koşullarını değiştirme ya da kampanyayı durdurma hakkına sahip olduğunu da belirtiyor.