İzmir için o parti de duyurdu! İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu

İzmir için o parti de duyurdu! İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, düzenlediği basın toplantısında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burcu Bostancıoğlu'nu tanıtarak, yerel seçim rekabetinde kendi çizgilerinde pozitif bir siyaset anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti.

Demokrat Parti lideri Uysal, milletin önünde kuvvetli bir alternatif olmak için sıkı şekilde çalışacaklarını ifade ederek, yerel seçim rekabetinde pozitif siyaset anlayışlarını vurguladı. Belediyelerin sadece bugünü değil yarını da kucaklayacak bir vizyonla hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Burcu Bostancıoğlu: "İzmir'i Daha Yaşanılır Bir Şehir Haline Getirmek İçin Çalışacağım"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burcu Bostancıoğlu, yaklaşık 5 yıldır yerel siyaset içerisinde hizmet verdiğini ifade ederek, İzmir'i daha yaşanılır bir şehir haline getirmek ve İzmirlilerin refahını artırmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Yerel Yönetimlerin Rolü: Gültekin Uysal ve Ekibi Vizyonlarını Anlatıyor

Gültekin Uysal ve ekibi, hızla değişen dünyada yerel yönetimlerin ilin gelişimine büyük katkı sağladığını vurguluyor. Yerel seçimlerde pozitif siyaset anlayışıyla, sadece bugünü değil yarını da düşünerek hareket edeceklerini belirtiyorlar.