Korkunç olay yaşandı! Peş peşe ekipler sevk edildi: Çok sayıda ölü var

Korkunç olay yaşandı! Peş peşe ekipler sevk edildi: Çok sayıda ölü var
Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşanan trajik olayda, İsmail Çakmak adlı bir baba, eşi Filiz Çakmak ve 8 yaşındaki oğlu B.Ç.'yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Saat 11.00 sıralarında Biga ilçesi Esentepe Mahallesinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, İsmail Çakmak ile eşi Filiz Çakmak arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce İsmail Çakmak cinnet getirdi ve evde bulunan pompalı tüfekle eşini ve oğlunu öldürdü.

İhbar ve Müdahale

Olayın ardından apartmandan tüfek sesi duyan komşular, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, içeriye girdiklerinde İsmail Çakmak'ın eşi ve oğlunun cansız bedenleriyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede, maalesef Filiz Çakmak ve oğlu B.Ç. hayatını kaybetti.

Savcılık İncelemesi

Olay yerine gelen Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı. İsmail Çakmak'ın da intihar ettiği tespit edildi ve ailenin cesetleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Detaylı inceleme ve şüphelerin netleştirilmesi için çalışmalar sürüyor.