Narin cinayetinde itiraf geldi! Ceset dolu çuvalı kimden aldığını anlattı

Narin cinayetinde itiraf geldi! Ceset dolu çuvalı kimden aldığını anlattı
Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı haberi, 19 gün süren bir bekleyişin ardından geldi.

Kamugundemi.com - GÜNDEM - Küçük kızın cesedi, köyün yakınlarındaki bir dere yatağında çuval içinde bulundu. Olayın ardından büyük bir soruşturma başlatıldı ve Narin'in annesi, babası ve kardeşi de dahil olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, otopsi işleminin tamamlandığını ve ölüm nedenine dair kesin raporun alınan örneklerin incelenmesinin ardından hazırlanacağını duyurdu.

CİNAYETLE İLGİLİ ÇARPICI İTİRAF

Narin Güran cinayetinde şok edici bir gelişme yaşandı. Sabah gazetesinin haberine göre, gözaltına alınan şahıslardan biri, Narin’in cesedinin muhtar olan amcası tarafından kendisine verildiğini açıkladı. Şahıs, “Muhtar (amca) cesedi çuval içinde bana verdi. Ben de çuvalı alıp dereye götürdüm” şeklinde bir itirafta bulundu. Bu itiraf, cinayetin arka planında neler olduğuna dair soru işaretlerini artırdı.

OLAYIN ARKA PLANI

Narin Güran'ın cesedinin bulunması, ailenin ve köyün derin bir üzüntü yaşamasına neden oldu. Olayla ilgili olarak yapılan soruşturmada, birçok kişinin gözaltına alınması ve cinayetle ilgili yeni detayların ortaya çıkması, toplumda büyük bir merak uyandırdı. Şu an için cinayetle ilgili detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan şahıs, cesedi muhtar olan amcasının kendisine verdiğini açıkladı.