O İlde Ekmeğe İndirim: Yeni Fiyatlar Açıklandı!

O İlde Ekmeğe İndirim: Yeni Fiyatlar Açıklandı!
Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını bir adım ileri taşıyarak ekmeğin ve suyun fiyatlarında büyük bir indirim gerçekleştirdi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde başlayacak olan bu uygulama, ilerleyen dönemde 17 ilçede daha uygulanacak. Halk Ekmek projesi, ekonomik kriz dönemlerinde vatandaşı desteklemek amacıyla hayata geçiriliyor.

Ekmeğin Fiyatı 5 TL, Suyun Fiyatı 1 TL

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki haftadan itibaren suyun fiyatını 1 lira, ekmeğin fiyatını ise 5 lira olarak belirledik” dedi. Bu indirimli fiyatlar, hem Yunusemre ilçesindeki pilot bölgede hem de diğer ilçelerde vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmeyi amaçlıyor.

Proje Uygulama Takvimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek projesinin başlangıç aşamasını Yunusemre ilçesinde başlatacak. Projenin başarıyla uygulanmasının ardından, 17 ilçede daha aynı uygulama hayata geçirilecek. Başkan Zeyrek, sosyal belediyeciliğin gerekliliklerinden biri olarak gördüğü bu uygulamanın ardından, Kent Lokantası'nın da en kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.