Son dakika acı haber duyuruldu! İsrail polisi Türk vatandaşını öldürdü

Son dakika acı haber duyuruldu! İsrail polisi Türk vatandaşını öldürdü
Kudüs'te son dakika gelişmesi olarak bildirilen olayda, Reuters'ın aktardığı habere göre, bir Türk vatandaşı, İsrail polisini bıçakladı ve ardından polis tarafından vurularak öldürüldü.

İsrail polisinin yaptığı açıklamaya göre, Eski Şehir bölgesinde, es-Sahire (Herod) Kapısı yakınlarında, yerel saatle 12:30 sularında bir kişi, polise bıçaklı saldırı girişiminde bulundu. Polisler, saldırganı etkisiz hale getirmek için ateş açtı ve saldırganın kimliğini belirledi. Saldırı girişiminde bulunan kişinin 34 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Saklanan olduğu iddia edildi.

Polis Memuru Yaralandı

Olayda vücudunun üst kısmından yaralanan bir polis memurunun olduğu belirtilirken, polis yetkilileri, memurun durumunun iyi olduğunu açıkladılar.

Türk Vatandaşı Öldürüldü

İsrail polisi, Türk vatandaşının öldürüldüğünü doğruladı ancak vurulan kişinin sağlık durumu hakkında bir bilgi vermedi. Ancak, Sahire Kapısı bölgesinde sağlık ekiplerinin olay yerinden bir cansız bedeni taşıdığına dair görüntüler paylaşıldı.

İsrail Basını da Doğruladı

İsrail basını da söz konusu kişinin polis tarafından öldürüldüğünü doğruladı.

İsrail polisi, saldırı girişiminde bulunan kişinin kaldığı Doğu Kudüs'teki otele baskın düzenlerken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.