THY Duyurdu: TÜRKSAT İle Yeni Anlaşma! Tüm Uçaklarda Ücretsiz Olacak!

THY Duyurdu: TÜRKSAT İle Yeni Anlaşma! Tüm Uçaklarda Ücretsiz Olacak!
Türk Hava Yolları (THY), TÜRKSAT ile imzaladığı yeni anlaşma ile tüm uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunacak. Bu yenilikçi proje, bu yılın sonunda hayata geçmeye başlayacak ve iki yıl içinde tamamlanacak.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, İngiltere'deki havacılık fuarında gerçekleştirilen imza törenine önemli isimler katıldı. Törende, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok hazır bulundu.

Uçak İçi Bağlantı Teknolojilerinde Dev Atılım

Bu proje ile THY, mevcut filosunu en yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle donatmayı ve yeni uçakları daha verimli IFC teknolojileriyle güçlendirmeyi hedefliyor. Bu sayede, yolcularına sunduğu internet hizmetini sınırsız, kesintisiz ve daha hızlı bir şekilde sunacak.

Ücretsiz ve Sınırsız İnternet Hizmeti

Yeni anlaşma kapsamında THY, filosundaki tüm uçaklara ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sağlayacak. Bu hizmet, THY’nin tüm yolcularına sunacağı büyük bir avantaj olacak.

THY, en iyi IFC hizmet çözümlerini sunmak adına hem yerel hem de uluslararası tedarikçilerle işbirliği yapıyor. Özellikle Türk şirketlerine bu alanda destek sağlanarak, bağlantı hizmetine yönelik çözümlerin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje, THY'nin kabin içi sistemler üreten iştiraki TCI Aircraft Interiors ve TÜRKSAT tarafından ortaklaşa yürütülecek.