Wanda Nara'dan darbe yiyen Mauro İcardi kendini şımarttı: 52 milyon lirayla sosyal medyayı yıktı

Wanda Nara'dan darbe yiyen Mauro İcardi kendini şımarttı: 52 milyon lirayla sosyal medyayı yıktı
Mauro Icardi'nin, Wanda Nara ie boşanmaya hazırlandığı bugünlerde kendini öyle bir şımarttı ki, sosyal medya yıkıldı.

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile yaşadığı zorlu günlerin ardından moral bulmak için dikkat çeken bir adım attı. Icardi, kendisini teselli etmek amacıyla sosyal medya hesaplarından yeni aldığı lüks otomobilini paylaştı. Bu lüks otomobil, hem fiyatı hem de tasarımıyla büyük dikkat çekti.

LÜKS OTOMOBİLİN YÜKSEK FİYATI

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, 52 milyon TL değerindeki yeni otomobilini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşım, futbolcunun yüksek yaşam standardını ve zorlu süreçler karşısında kendine nasıl moral bulduğunu gösteriyor. Icardi'nin otomobili, lüks ve pahalı araçlar arasında yer alıyor ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI VE İFADE ŞEKLİ

31 yaşındaki futbolcu, 12.2 milyon takipçili sosyal medya hesabından yeni otomobiliyle çektiği pozları paylaştı. Paylaşımına; "Birlikte mükemmel çiftiz, o dikkatleri üzerine çekiyor ve ben de!" şeklinde bir not ekleyen Icardi, bu gönderisiyle hem otomobilini hem de kendini ön plana çıkarmış oldu.

ÖNCEKİ OTOMOBİL SEÇİMLERİ VE GARAJINDAKİ ARAÇLAR

Mauro Icardi, daha önce dünyanın en pahalı otomobilleri arasında gösterilen ve sadece 3 adet üretilen 25 milyon Euro değerindeki aracıyla gündeme gelmişti. Ayrıca, Icardi’nin garajında spor, arazi, şehir ve iş klasmanlarında toplamda 6 farklı otomobil bulunuyor.