Belediye Yeni Personel Alımları İçin Duyuru Yaptı! İşte Şartlar ve Başvuru Detayları

Belediye Yeni Personel Alımları İçin Duyuru Yaptı! İşte Şartlar ve Başvuru Detayları
İstanbul Çekmeköy Belediyesi, eğitim kadrosunu güçlendirmek amacıyla yeni personel alımları yapacağını duyurdu.

Belediyenin iştirak firması Yeditepe Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda öğretmenler ve saha elemanları aranmaktadır. Başvuru şartları ve süreçle ilgili detaylar, adayların dikkatle incelemesi gereken hususlar arasında.

Kimler Başvurabilir? Aranan Genel Nitelikler

Belediyenin yeni kadrolarına başvuruda bulunacak adayların öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya askerlikle ilişiği bulunmamak başlıca şartlar arasında yer alıyor. Ayrıca, adayların kamu haklarından mahrum olmamaları ve Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmaları gerekiyor.

Diğer bir önemli husus, emekliliğe hak kazanmamış veya emekli olmamış olmak. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarında ise şirkette çalışmaya engel bir durumu olmaması şart koşuluyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak?

Çekmeköy Belediyesi, farklı branşlarda uzman öğretmenler arıyor. Matematik, Fizik, Kimya, Türkçe/Edebiyat, Tarih, Fen Bilimleri ve İngilizce öğretmenliği pozisyonları için başvurular alınacak. Ayrıca, eğitim uzmanı (idari sorumlu) ve saha elemanı pozisyonları için de kontenjan açılmış durumda.

Matematik Öğretmenliği pozisyonu için 4 kişilik, Fizik Öğretmenliği için 1 kişilik, Kimya Öğretmenliği için yine 1 kişilik kontenjan bulunuyor. Türkçe/Edebiyat Öğretmenliği için 2 kişi, Tarih ve Fen Bilimleri Öğretmenliği için 1'er kişi, İngilizce Öğretmenliği için ise 1 kişilik kadro açılmıştır. İdari sorumlu olarak 3 kişi, saha elemanı olarak ise 1 kişi istihdam edilecektir.

Başvurular Nereden Yapılacak?

Başvuru yapmak isteyen adaylar, yalnızca e-posta üzerinden başvurularını iletebilecekler. Son başvuru tarihi olarak 24 Ağustos 2024 belirlenmiş olup, bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru kılavuzu ve gerekli belgelerle ilgili detaylara Yeditepe Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin resmi web sitesinden ulaşılabilir.