Dünya Kupasının yayınlayacağı TRT1'de hangi diziler olmayacak?

Dünya Kupasının yayınlayacağı TRT1'de hangi diziler olmayacak?
2022 FIFA Dünya Kupası her zamanki gibi yine TRT1'de yayınlanacak. Dünya Kupasının engel olacağı TRT1 dizileri hangi günler olmayacak? Dizi severler araştırmaya başladı.

Dünya Kupasının yayınlayacağı TRT1'de hangi diziler olmayacak? - Diziseverlerin merakla beklediği soruya cevap geldi. 2022 FIFA Dünya Kupası'nın yayınlayacağı TRT1'de hangi günler dizi olmayacak? TRT1'de hangi diziler hangi gün yok? Sorusunun cevabı yanıt buldu.

TRT1 dizileri Dünya Kupası nedeniyle bir süre yayınlanmayacak.

TRT1 DİZİLERİ BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Dünya Kupası bu yıl 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında Katar'da oynanacak. Türkiye'de yayın akışı sağlayacak kanal TRT1 olacağı kesinleşti. Peki bu hafta TRT1 dizileri olacak mı? Sorusu yanıt buldu. TRT1 yayın akışı;

20 Kasım Pazar günü Teşkilat,

21 Kası Pazartesi Alparslan Büyük Selçuklu,

22 Kasım Yürek Çıkmazı yeni bölümü yayınlanacak.

23-27 Kasım tarihleri TRT 1 dizi yayın olmayacak.

24 Kasım Balkan Ninnisi,

25 Kasım Kasaba Doktoru,

26 Kasım Gönül Dağı,

27 Kasım Teşkilat dizi yayınlanmayacak.

Heyecanla beklenen 4 yılda bir yapılan Dünya Kupası bu yıl Körfez ülkelerinin vazgeçilmezi Katar'da yapılacak. Dünya Kupası organizasyon tarihinde ilk defa en yüksek bütçeyi harcayan ülke konumunda bulunan Katar, Dünya Kupası için 229 milyar dolara yakın harcama yaptığı tahmin ediliyor. İnşa edilen stadyumlar, konaklama merkezleri, ulaşım hizmeti, cafe/restoran ve niceleri futbolun en büyük organizasyonu için inşa edildi.

Dünya Kupası organizasyonu için birçok inşa edilen yeni son teknoloji stadyumlar birçok ülkeye hediye edilecek. Fas, Tunus, Pakistan ve nice futbol sever Müslüman ülkelerine Katar'dan hediye edilecek stadyumların tüm sürecini de karşılayacağı belirtildi.

Turnuva için 7 yeni stadyum, entegre edilmiş ulaşım bağlantıları, yeni havalimanı, hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri ve cafe/restoran inşa edildi.

2022 FIFA DÜNYA KUPASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Futbolun en büyük organizasyonu Dünya Kupası 20 Kasım Pazar günü Katar-Ekvador maçıyla başlayacak. 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında oynanılacak. 200'den fazla ülkede yayımlanacak kupa maçları, Türkiye'de grup aşamalarından finale kadar TRT1 ekranlarında naklen yayınlanacak.