Kısmetse Olur yeni sezon Cansel kimdir, kaç yaşında, instagram kullanıcı adı nedir?

Kısmetse Olur yeni sezon Cansel kimdir, kaç yaşında, instagram kullanıcı adı nedir?
5 yıl aradan sonra tekrar başlayan Kısmetse Olur yarışma programında oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Yarışmada dikkat çeken kadın adaylar arasında yer alan Cansel'in kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Kısmetse Olur yeni sezon Cansel kimdir, kaç yaşında, instagram kullanıcı adı nedir? 5 yıl aradan sonra tekrar başlayan Kısmetse Olur yarışma programında oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Yarışmada dikkat çeken kadın adaylar arasında yer alan Cansel'in kim olduğu merak edilmeye başlandı. 

KISMETSE OLUR CANSEL KİMDİR

Yarışma programının yeni sezon fragmanının yayınlanması ile birlikte yarışmacılar da araştırılmaya başlandı. Buna göre ise yarışmada dikkat çeken isimler arasında yer alan Cansel izleyiciler tarafından merak ediliyor. 

Cansel'in yeni sezon fragmanında, "Ben zaten bu tektaşı kendime alabiliyorum. Önemli olan bunu bana takabilecek bir erkek." ifadelerini kullandı.

KISMETSE OLUR YOUTUBE'DA YAYINLANACAK

Kısmetse Olur yarışması ile ilgili Exxen'de yayınlanacağı iddiaları yer almıştı. Gelen bilgilere göre ise programın Youtube'da 12 Aralık 2022 saat 18:30 itibariyle yeni bölümüyle yayınlanacağı bildirildi.