Şahan Gökbakar'dan Yeni Film Müjdesi: Erdal ile Ece!

Şahan Gökbakar'dan Yeni Film Müjdesi: Erdal ile Ece!
Şahan Gökbakar, Erdal ile Ece adlı yeni filminde evli bir çiftin komik hikayesini anlatıyor. Filmde diyet, kıskançlık ve östrojen gibi konular işleniyor. Gökbakar ayrıca Muğla'daki Cennet Koyu'ndaki gelişmelere ve Erzincan'daki maden faciasına da...

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, yeni filmi Erdal ile Ece'yi anlattı. Gökbakar, filmin evli bir çiftin başından geçen komik üç ayrı hikayeyi konu aldığını söyledi. "Diyet, kıskançlık ve östrojen adlı üç ayrı bölümü var. Kendi aralarında birbirlerini çok seven ama ara ara didişen, tatlı bir çiftin komik hikayesi. Herkesin izlediği zaman 'A biz de böyleyiz, a sen de aynı böylesin. Aynı bizim gibi' diyeceği bir hikaye" dedi.

Filmin Konusu:

Erdal ile Ece, evli bir çiftin başından geçen komik üç ayrı hikayeyi konu alıyor. Filmin ilk bölümü "Diyet"te, Ece kilo vermek için diyet yapmaya başlar. Bu durum Erdal'ın iştahını kabartır ve komik birtakım olaylar yaşanır.

İkinci bölüm "Kıskançlık"ta ise Erdal'ın Ece'ye karşı duyduğu kıskançlık komik bir şekilde işleniyor. Son bölüm "Östrojen"de ise Ece'nin östrojen hormonunun etkisiyle yaşadığı değişimler ve Erdal'ın bu değişimlere uyum sağlama çabaları konu alınıyor.

Gökbakar'ın Evliliğinden Esinlenmeler:

Gökbakar, filmin senaryosunu yazarken kendi evliliğinden de esinlendiğini söyledi. "Bu kaçırılmayacak bir şey. İnsan yaşadığı şeyleri mutlaka bir yerde kaydediyor ve hani bir şey yazarken ortaya çıkıyor. Zaman zaman çok da böyle spesifik olarak kendi eşimle yaşadığım şeylerde bazen diyorum 'Bak bunu koyacağım filme' diye, eşim 'Aa sakın' diyor.

'Bak koyacağım, koyacağım' diyorum. Öyle yazdığım şeyler oluyor. Esinleniyor insan. Bu filmde de birkaç sahnede var. Tam olarak şimdi hangisi desen belki çıkartamam ama üzerine böyle geçerken buydu buydu derim" dedi.

Televizyona Dizi Yapma Fikri:

Gökbakar, televizyona dizi yapmak istemediğini söyledi. "Televizyonda dizi yapmak istemiyorum. Talk Show, yok ,yok. Ben arada böyle bir film yapıp böyle bakıp çıkıyorum ortama. Öyle benim durumum" dedi.

Muğla'daki Cennet Koyu ve Maden Faciası:

Gökbakar, Muğla'daki Cennet Koyu'ndaki gelişmelere ve Erzincan'daki maden faciasına da değindi. "Keşke ülkemizin doğal güzelliklerini hukukla yasaları koruyucu olabilsek" dedi. Erzincan'da yaşanan maden faciasıyla ilgili ise "Çok üzücü bir olay. Bir kere orada kaybedilen yaşamların hepsine bir kere Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz. İnşallah daha yaşanmaz böyle bir şey. Gereken önlemler alınır. İnşallah. Ama her seferinde de aynı şeyleri konuşuyoruz o da biraz üzücü tabii" dedi.

Sonuç:

Şahan Gökbakar'ın Erdal ile Ece filmi, evlilik ve aile hayatının komik yönlerini anlatan eğlenceli bir film olacak gibi görünüyor. Filmin 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor.