Yasak Elma'ya yeni bir oyuncu daha katıldı! Hangi karakteri canlandıracak?

Yasak Elma'ya yeni bir oyuncu daha katıldı! Hangi karakteri canlandıracak?
FOX TV'nin en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Yasak Elma'ya Bekir Aksoy'un ardından yeni bir isim daha katıldı. Yeni karakter kim olacak?

FOX TV'nin en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Yasak Elma'ya Bekir Aksoy'un ardından yeni bir isim daha katıldı. Hayranları tarafından yeni sezonunun başlaması beklenen Yasak Elma'ya yeni oyuncuların katılmasıyla birlikte nasıl bir senaryonun işleneceği merak ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde diziye yeni katılan isimlerden biri Bekir Aksoy olmuştu. Bekir Aksoy diziye Handan’ın (Şebnem Dönmez) abisi Engin rolü olarak katılacak. Yeni gelen haberlere göre ise yeni sezonda bir isim daha yer alacak. İki yıllık zaman atlamasıyla başlayacak olan dizide hapishanede olan Doğan’ın avukat sevgilisi Hilal rolüne hayat verecek isim de belli olmuş durumda. Hilal rolüne hayat verecek isim başarılı ve güzel oyuncu Ece Özdikici olacak. Dizide Kumru’nun yeni aşkı Altay karakterini canlandıracak oyuncu ise henüz belli olmamış durumda.

Yasak Elma Konusu

Dizi, Halit Argun adındaki büyük bir iş adamının karısı Ender'in onu aldatması ile başlamaktadır. Ender, evliliğinden sıkılmıştır ve Halit'i Sinan adındaki bir doktorla aldatmaktadır. Yıldız ise; babası hapishanede, annesi falcı, eğitimini tamamlayamamış, kardeşi üniversiteye gitmiş ve ünlü bir restoranda karşılama görevlisi olarak çalışıp kardeşiyle kaldığı evin kirasını ödemeye çalışan bir kızdır. Gençliğinden beri hep lüks hayatı hayal etmiştir. Yıldız'ın kardeşi Zeynep ise, kardeşinin aksine üniversiteyi bitirmiş ve Halit'in ortağı Alihan Taşdemir'in şirketinde çalışmaktadır. Zeynep ve Alihan'ın arasında zamanla bir yakınlaşma olur. Ender, Halit'ten tazminat alarak boşanmak için ona ayarlamaya bir kadın aramaktadır. Bunun için o restorana gittiğinde Yıldız'ı görür, onu gözüne kestirir ve ona bunu yapmak için para teklif eder. Bu saatten sonra Yıldız, hayallerine yaklaşmışken Ender, hiç ummadığı bir olaya yakınlaşmaktadır. Her sezon farklı konuları işleyen Yasak Elma'da oyuncular da sürekli olarak değişim göstermekte. 

Yasak Elma Oyuncuları

Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Can Nergis, Rutkay Ayıköz, Nilperi Şahinkaya, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu yer almıştır. Bazı karakterlerin yeni sezonla birlikte diziden çıktığı görülürken yukarıda paylaşılan isimler ise yeni sezonla birlikte diziye giriş yapacak.