18-26 yaş arası gençler dikkat! 14 Nisan'a kadar süreniz var: Harçlık verilecek

Akbank, müşterilerine yönelik çarpıcı bir kampanya başlattı ve bu kampanya ile kart sahiplerine para yatırıyor. Yapılan duyuruya göre, kampanya bugünden itibaren başlıyor ve 14 Nisan'a kadar devam edecek.

Akbank'ın yeni kampanyası, 18-26 yaş arasındaki müşterileri hedefliyor. Kampanya kapsamında, Akbank Mobil uygulaması üzerinden Ödeme İste fonksiyonunu kullanarak harçlık talep eden müşteriler, hesaplarına para yatırılmasıyla 200 TL'ye kadar harçlık kazanabilecekler.

Kampanya Süresi ve Kimler İçin Geçerli?

Bu çekici fırsattan yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor çünkü kampanya, 1-14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Ancak kampanya, sadece 18-26 yaş arasındaki müşterileri kapsıyor.

Harçlık Kazanma Şartları ve Limitler

Kampanya kapsamında, müşterilerin Ödeme İste özelliğini kullanarak talep ettikleri toplam tutarın yarısı kadar, en fazla 200 TL'ye kadar hediye kazanabilecekleri belirtiliyor. Örneğin, kampanya tarihleri içerisinde yapılan taleplerin toplam tutarı 200 TL olan bir müşteri, 100 TL hediye kazanırken, 500 TL olan bir müşteri ise 200 TL hediye kazanacak.

Ancak kampanyadan faydalanabilmek için ödeme isteklerinin 0-5.000 TL aralığında olması gerekiyor. 5.001 TL ve üzeri talepler kampanyaya dahil edilmiyor.

Her müşterinin sadece bir kere faydalanabileceği bu kampanyada, bir müşteri en fazla 200 TL hediye kazanabilecek.

Sınırlı Sayıda Kampanya Katılımcısı

Kampanya, 5.000 kişi ile sınırlıdır ve ödeme isteği onaylanan ve hesabına para girişi yapılan ilk 5.000 kişi kampanyadan yararlanabilecek.

Kazanılan harçlıklar, 15-30 Nisan tarihleri arasında müşterinin vadesiz hesabına yüklenecek. Bu nedenle, kampanyadan yararlanan müşterilerin kazançlarını belirtilen tarihler arasında hesaplarında görmeleri bekleniyor.

Finans Haberleri