31 Mayıs'a kadar devam ediyor! Türk Telekom mobil hattı olana 1.500 TL verilecek: Akbank açıkladı

Akbank, Türk Telekom hattı olan müşteriler için büyük bir kampanya başlattı! Bu kampanya kapsamında Türk Telekom hat sahiplerine 1500 TL'ye varan nakit iade fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken oldukça basit! Akbank Mobil uygulamasını indirin ve "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak 1040TURKTELEKOM davet kodunu kullanın. Böylece Türk Telekom hattı sahipleri ilk kez Akbank müşterisi olarak kampanyadan faydalanabilirler.

Kazanç Şartları ve Detayları

Kampanya, 18 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Türk Telekom cep telefonu veya evde internet faturasını Akbank hesabınızdan veya kredi kartınızdan otomatik olarak ödemek suretiyle 3 ay boyunca toplamda 1500 TL'ye varan nakit iade kazanabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için sadece Akbank Mobil uygulamasını kullanmanız yeterlidir. 1040TURKTELEKOM davet kodunu girerek kampanyaya katılabilir ve avantajlı tekliflerden faydalanabilirsiniz.

Yaş Sınırlaması Yok

Akbank Mobil'e katılma hizmeti 18-80 yaş arasındaki herkes için geçerlidir. Dolayısıyla, bu geniş yaş aralığında olan herkes kampanyadan yararlanabilir.

Türk Telekom cep telefonu veya evde internet faturasını otomatik olarak ödeyerek kazandığınız nakit ödüller, ödemenin yapıldığı ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde vadesiz TL hesabınıza tanımlanacaktır.

En Fazla 1500 TL Ödül Kazanın

Her müşteri kampanya süresince aylık en fazla 500 TL olmak üzere toplamda 1500 TL nakit ödül kazanabilir. Otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerin ödemeleri, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleşecektir. Ödemelerin ardından nakit iadeler, talimat verilen ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde hesaplara yatırılacaktır.

Ödülleriniz Hesabınıza Yatırılacak

Nakit ödüller, müşterilerin vadesiz TL hesaplarına yatırılacaktır. Bu sayede müşterilerimiz kampanyadan kolayca faydalanabilirler.

Akbank'ın bu büyük kampanyasıyla Türk Telekom hat sahipleri, faturalarını öderken aynı zamanda nakit iade kazanma fırsatını yakalıyorlar. Kampanya detaylarına Akbank resmi web sitesinden veya Akbank Mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

Finans Haberleri