Akıllı telefon kullananlar dikkat! Anında 700 TL hediye edilecek

Vodafone hattına sahip olan kullanıcılar için sevindirici bir duyuru yapıldı. Garanti BBVA, Vodafone hatlı müşterilere yönelik 400 TL'ye kadar hediye fırsatı sunan bir kampanya başlattı. Bu kampanya hakkında tüm detaylar müşterilerle paylaşıldı.

Garanti BBVA, Vodafone kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor. Vodafone Happy veya Fırsatlar Dünyası’ndan alınan promosyon kodu ile Garanti BBVA Mobil uygulamasına ilk kez müşteri olanlara 300 TL hediye çeki verilecek. Ayrıca, Bonus kredi kartı ile yapılan 400 TL'lik harcamada 400 TL bonus kazanma fırsatı da sunuluyor.

Promosyon Kodu Kullanımı ve 300 TL Hediye Çeki Kazanımı

Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone kullanıcıları, 3-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Vodafone Happy veya Fırsatlar Dünyası’ndan promosyon kodu alarak Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip ederek müşteri olmalıdır. Aldıkları promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar bölümünde yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanına girerek 300 TL hediye çeki kazanabilirler. Bu hediye çeki, Vodafone Yanımda mobil uygulaması veya Vodafone Her Şey Yanımda web sitesinde 301 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

Ekstra 400 TL Bonus Fırsatı

Garanti BBVA’lı olup promosyon kodunu giren müşteriler, 300 TL hediye çekine ek olarak, Bonus kredi kartı başvurusu yapmaları ve başvurunun onaylanması durumunda, Vodafone Yanımda mobil uygulamasında veya Her Şey Yanımda web sitesinde tek seferde yapacakları 400 TL'lik harcamada 400 TL bonus kazanacaklardır. Bu 400 TL’lik harcama, Her Şey Yanımda platformundaki herhangi bir postan yapılabilir.

Kampanya Şartları ve Geçerlilik Süresi

Kampanyadan yararlanabilmek için Bonus kartın 30 Haziran 2024 tarihinden önce alınmış ve ilk alışverişin 10 Temmuz 2024 tarihinden önce yapılmış olması gerekmektedir. Kazanılan 400 TL bonus, 15 Temmuz 2024 tarihinde yüklenecek ve 16 Temmuz 2024 - 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Bu tarihler arasında kullanılmayan bonuslar 17 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Hediye Çeklerinin Kullanım Şartları

Vodafone Yanımda mobil uygulaması içinde yer alan online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da ve Vodafone Her Şey Yanımda web sitesinde geçerli olan hediye çekleri, 15 Temmuz 2024 saat 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Hediye çekleri, altın ve kuyum dışındaki tüm kategorilerde geçerli olup, sadece bir alışverişte bir adet kullanılabilir. Hediye çekleri para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Başvuru ve Kullanım Detayları

Otomatik fatura ödeme talimatı vermek isteyenler, QNB Finansbank şubeleri, çağrı merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Her müşteri, kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilir ve toplamda 1500 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin veya kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.

Sorumluluk ve Değişiklik Hakları

Garanti BBVA ve Vodafone, kampanya süresini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıca, kampanya dönemi içinde 18 yaşından küçükler kampanyadan yararlanamaz. Her Şey Yanımda platformunda yapılacak alışverişlerde herhangi bir hata, ayıp veya geç teslim gibi durumlarda Garanti BBVA sorumlu değildir.

Finans Haberleri