Araç sahipleri dikkat! Bu kampanyayla akaryakıt alışverişleriniz daha indirimli olacak!

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. TotalEnergies istasyonlarından yapılacak benzin ve LPG alışverişlerinde geçerli olan kampanya ile harcadığınız tutarın bir kısmını geri alabilirsiniz. İşte detaylar...

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. TotalEnergies istasyonlarından yapılacak benzin ve LPG alışverişlerinde büyük avantajlar sizleri bekliyor!

Kampanya Detayları

  1. Kimler Katılabilir?: Kampanyadan Bankkart sahipleri faydalanabilir.
  2. Nasıl Katılabilirim?: Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya TE2024 yazıp 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
  3. Alışveriş Koşulları: TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS'larından 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
  4. Ödül: Kampanyaya katılanlar, dördüncü alışverişlerinde 175 TL Bankkart Lira kazanacaklar.
  5. Kampanya Süresi: 16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Şartlar ve Koşullar

  • Tek Seferlik Fırsat: Her müşteri, bir alışverişte en fazla 175 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanabilir.
  • Ödeme Süresi: Kazanılan Bankkart Lira'lar, 7 Temmuz 2024 tarihine kadar hesaba yüklenecek ve 7 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.
  • İptal Durumu: İşlemlerin iptal veya iadesi halinde Bankkart Lira'lar geri ödenecektir.
  • Kapsam Dışı İşlemler: Bankkart Lira ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Ziraat Bankası'nın benzin ve LPG alışverişlerine özel kampanyasıyla yakıt masraflarınızı daha ekonomik hale getirebilirsiniz. TotalEnergies istasyonlarından yapacağınız alışverişlerde Bankkart'ınızı kullanarak avantajlardan yararlanmayı unutmayın!

Finans Haberleri