Banka kartı sahiplerine müjde! Hesabınıza 1.000 TL yatacak

Garanti BBVA, dijitalleşme sürecinde müşterilerine sunduğu avantajları bir adım daha ileri taşıyor.

Banka, müşteri deneyimini kolaylaştırmak ve dijital kanalların kullanımını teşvik etmek amacıyla, şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil üzerinden müşteri olma imkanı sunuyor. Bu süreçte, yeni müşterilere özel olarak 1000 TL bonus hediye edileceği duyuruldu.

Kampanyanın Şartları ve Süreci

1 ile 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA’nın dijital kanalları aracılığıyla müşteri olan ve bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan kişiler, başvuruları onaylandıktan sonra yapacakları ilk 1000 TL ve üzeri harcamada 1000 TL bonus kazanma fırsatına sahip olacaklar. Bu kampanya, müşterilerin finansal işlemlerini daha verimli ve karlı hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Kampanyaya Dahil Olan ve Olmayanlar

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekiyor. Kampanya, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus gibi bazı kart tiplerini kapsamıyor. Ayrıca, personel kartları ve emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler bu kampanyaya dahil edilmiyor.

Bonus Kullanımı ve Süreleri

Kazanılan bonuslar, 4 Ağustos – 4 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek ve en çok kazanım sağlanan kart üzerine yüklenecek. Kullanılmayan bonuslar ise 5 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak. Bu süre zarfında müşteriler, bonuslarını diledikleri gibi kullanabilecekler.

Kampanyanın Kapsamı ve Limitleri

Kampanya, müşteri bazında değerlendiriliyor ve bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 1000 TL bonus kazanabiliyor. Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanya dışında tutuluyor. Ancak internet üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil ediliyor.

Finans Haberleri