Barış Manço bu araba için yazmış! 'Dağlar dağlar' Dacia Duster'la çok kolay! Kasım ayı fiyat listesi yayınlandı

Ülkemizin en sık tercih edile otomobil modelleri arasında yer alan Dacia Duster isimli SUV modeli için Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. Gelen yeni liste görenleri mutlu etti.

Fransız otomotiv endüstrisinin güçlü isimlerinden olan Dacia markası ülkemizde de sıklıkla tercih edilmeye devam ediyor. Fiyat/ performans eğrisinde yer alan otomobil modelleri ile pek çok kişi tarafından sıkı bir şekilde takip ve tercih edilen Dacia markasının 4x4 modeli Duster'lar ise fiyatları ile görenleri etkiliyor. Dağ, bayır, çamur dinlemeden giden bu 4x4 modeli için Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. Gelen fiyat listesini gören vatandaşlar aracı oldukça beğendi.

Dacia markasının başarılı modelleri arasında yer alan Duster'larda yeni dönem başladı. Dacia Duster modelleri için yayımlanan Kasım ayı fiyat listesi görenleri mutlu etmeyi başardı. Renault markasının alt markalarından olan ve başarılı otomobil modelleri ile dikkat çeken Dacia markasının bu modeli için yayınlanmış olan yeni fiyat listesinde Türkiye ekonomisi çatısı altında görece uygun fiyatlar dikkat çekti.

Gerek tasarımı gerekse kompakt yapısına rağmen geniş iç hacmi ile ön plana çıkan 4x4 modeli Dacia Duster, ülkemizde en çok tercih edilen modeller arasında yerini alıyor. Hem sıfır km hem de ikinci el satışlarında başarılı bir konumda olan Dacia Duster modeli için yayımlanan fiyat listeleri ise her ay vatandaşlar tarafından dikkatle takip ediliyor. Pek çok kişi için ilk tercih edilen modeller arasında yer alan bu modelin yeni fiyat listesi de yayımlandı.

Hem 4x2 hem de 4x4 seçenekleri ile gelen ve zorlu yol koşulları altında dahi başarılı bir sürüş ve kontrole sahip olan, bütün bunların yanı sıra göze hitap eder dış gövde tasarımı ile ön plana çıkan model için yayımlanan listede fiyatlar yine olabildiğince düşük tutuldu.

Dört farklı motor seçeneği ile ülkemizde satışta yerini alan ve Türkiye pazarında önemli bir paya sahip olan otomobil modeli için yayımlanmış olan fiyat listesi Kamu Gündemi'nde...

DACIA DUSTER KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ

Dacia markasına ait başarılı model Duster'lar için yayımlanmış olan fiyatlar pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Gelen yeni fiyat listesi ise şu şekilde;

Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4×2

  • Fiyatı: 509.900 TL

Comfort ECO- G Turbo 100 bg 4×2

  • Fiyatı: 532.000 TL

Prestige ECO- G Turbo 100 bg 4×2

  • Fiyatı: 553.000 TL

Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2

  • Fiyatı: 585.000 TL

Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4×4

  • Fiyatı: 578.000 TL

Comfort 1.5 Blue dCi 115 bg 4×2

  • Fiyatı: 583.000 TL

Comfort 1.5 Blue dCi 115 bg 4×4

  • Fiyatı: 670.900 TL

Prestige Plus 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2

  • Fiyatı: 631.000 TL

İlgili otomobil modelinin fiyatları 17 Kasım 2022 tarihi itibarıyla güncel olup, tutarların değişme ihtimali mevcuttur. En yakın Dacia yetkili satıcılarının ziyaret edilmesi ya da iletişim kanalları aracılığıyla iletişime geçilmesi tavsiye edilir.

Finans Haberleri