Beklenen ödemeler bugün başlıyor! Bakan Göktaş açıkladı: Hemen ATM'den alabilirsiniz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik her ay yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerini, Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek bugün hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Bakan Göktaş'ın verdiği bilgiye göre, bugün itibarıyla toplamda 897,6 milyon TL tutarında destek ödemesinin hesaplara yatırılacağı belirtildi.

Aile Odaklı Sosyal Hizmet Anlayışı

Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için ‘Sosyal ve Ekonomik Destek’te bulunduklarını vurguladı. Ayrıca, çocukların aile ortamında büyümelerinin, toplumsal değerlerin korunmasında önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Çocukların Gelişimine Destek

Bakan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için çalıştıklarını belirtti. Bu doğrultuda, sosyal ve ekonomik desteklerin çocukların gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Sarı Kodlu Uyarılar ve Önlemler

Bakanlık, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan ödemelerle birlikte, meteorolojik hadiselerin etkisi altında olan bölgelerdeki vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatarak, gerekli önlemlerin alınmasını tavsiye ediyor.

Finans Haberleri