Benzin, motorin, LPG için son dakika duyurusu! Okkalı indirim yapılacak: Arabası olanlara müjde

ING Bank, akaryakıt fiyatlarının yüksek olduğu dönemde müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor.

31 Mart tarihine kadar sürecek olan bu kampanya ile ING Kredi Kartı sahipleri, Opet istasyonlarında yapacakları akaryakıt harcamalarında cazip indirimler elde edecekler.

ING Akaryakıt Kampanyası Detayları ve Katılım Şartları

Bankanın duyurduğu kampanyaya katılmak oldukça kolay. ING Kredi Kartı sahipleri, 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında farklı günlerde tek seferde 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapmaları durumunda, 5 Nisan tarihinde kartlarına 180 TL indirim kazanacaklar.

Özel Günlerde ve Tek Seferde Harcama Şartı

Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gereken kampanya, aynı gün içinde yapılan harcamalarda yalnızca bir harcamayı kabul ediyor. Kampanya kapsamında ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart geçerli olup, ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

İndirim 5 Nisan'da Kartlara Yatırılacak

Kazanılan 180 TL indirim, 5 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılacak. Kampanya müşteri bazında olduğu için her müşteri en fazla 180 TL indirim kazanabilecek. ING Bank'ın Garanti BBVA POS'undan yapılması gereken işlemler, kampanyaya katılım için önem arz ediyor.

SMS ile Katılım ve Detaylar

Kampanyadan faydalanmak isteyen ING müşterileri, harcama yapmadan önce "OPET" yazıp 2205'e SMS göndermeleri gerekiyor. SMS ücretlendirmesi operatör tarifelerine göre belirlenirken, taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Finans Haberleri