Benzin motorin ve LPG'ye dev indirim! Otomobili olanlara müjde verildi

Ziraat Bankası, akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle sürücülerin yüksek harcamalarına çözüm sunmak için yeni bir kampanya başlattı. Kamğanya ile kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılarak indirim yaptırılacak.

Banka, müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir avantaj paketi sunarak, akaryakıt harcamalarını avantaja çevirmeyi hedefliyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası Bankkart sahipleri, akaryakıt kampanyasından faydalanarak 175 TL kazanma fırsatına sahip olacaklar. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Kampanya, 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olup, katılım için belirtilen tarihler içerisinde başvuru yapılması gerekmektedir. Bankkart sahipleri, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarında 175 TL Bankkart Lira kazanacaklar.

Kazanılan Bankkart Liraların Kullanımı

Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Ayrıca, Bankkart sahipleri, Bankkart Liralarını hesap kesim tarihine kadar istedikleri zaman kullanabileceklerdir.

Kampanya Katılımı ve Ödeme Koşulları

Kampanyaya sadece asıl kart sahibi müşterilerin katılabilmesi için, ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kazanılan Bankkart Liraları, 5 Nisan 2024 tarihinde yüklenecek ve kullanıma hazır hale getirilecektir.

Önemli Notlar ve İptal Durumları

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler ile iptal veya iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal veya iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır. Müşterilerin Bankkart Kumbara'sında yeterli miktarda Bankkart Lirası bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Ziraat Bankası'nın bu kampanyası, sürücülere akaryakıt harcamalarında önemli bir avantaj sunarken, aynı zamanda bankanın müşteri memnuniyetine verdiği önemi de göstermektedir.

Finans Haberleri