Bu gece 23:59'da sona erecek! Banka kartınıza 3.000 TL yatırılacak

Garanti Bankası, müşterilerine özel olarak duyurduğu kampanyanın bugün sona ereceğini bildirdi. Kampanyaya katılan müşterilere 3 bin TL hediye edilecek. Ancak unutmayın, bugün son gün...

Garanti BBVA, dijital kanallar aracılığıyla müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan, sadece birkaç tıkla başvuru yaparak 3 bin TL'ye kadar para kazanabilirsiniz. Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurunuz onaylandığında, kazanacağınız bonuslar sizi bekliyor olacak.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularınızı Garanti BBVA Mobil uygulaması, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için son tarih olan 31 Mart'a kadar başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Detaylar ve Şartlar

Kampanyaya katılabilmek için dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunuyor. Örneğin, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus gibi kartlar kampanyaya dahil değildir. Ancak, sanal kartlar bu kampanyaya dahildir.

Kazandığınız bonusları kullanma süreniz 4 Mayıs ile 4 Haziran 2024 tarihleri arasındadır. Ancak, kullanılmayan bonuslar 5 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 3000 TL bonus kazanabilir.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kampanya bazında, düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri gibi durumlar kampanyaya dahil değildir. Ancak, internetten yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.

Emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler bu kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, Garanti BBVA Mobil'i ilk kez indiren müşterilere yönelik kampanyalarla bu kampanya birleştirilemez. Kampanya kapsamında yapılan harcamaların cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

Finans Haberleri