Bugün duyuruldu! Yüzde 50 indirim başlatıldı

Yapı Kredi Bankası, araç sahiplerine yönelik cazip bir kampanyayı duyurdu. Bu kampanya kapsamında, 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olmak üzere kasko sigortasında özel indirimler ve para puanları sunulacak.

Yapı Kredi'nin kasko poliçesi hazırlarken sunduğu avantajlardan biri de meslek ve sürücü indirimleri. Müşteriler, TSK Mensubu ve Eşi, Öğretmen, Üniversite Öğretim Üyesi, Emniyet Mensubu (Polis), Mülki İdare Mensupları (Vali, Kaymakam ve Yardımcıları), Yargı Mensupları (Hakim, Savcı ve Yardımcıları) ile Koç Ailem Üyeleri'ne özel %25'e varan meslek indirimi ve araçlarını kullanacak sürücü sayısına göre %20'ye varan sürücü indiriminden faydalanabilecekler.

Kasko Sigortasında İndirim ve Puan Kazanımı

Bankanın açıklamasına göre, Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi üzerinden 1 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacak kasko poliçelerinde %10'a varan Worldpuan hediye edilecek. Ayrıca, poliçe brüt priminin %10'u kadar puan kazanılabilecek ve bir müşteri bu kampanya kapsamında en fazla 600 TL puan kazanabilecek.

Kasko Sigortası Detayları ve Katılım

Kasko sigortasına Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden kolayca ulaşılabilir. Kampanya, kasko ekranlarının izin verdiği poliçelerle sınırlı olup, kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Her müşteri kampanyadan ayda bir defa faydalanabilir ve peşin veya taksitli alışverişlerde ilk yapılan alışveriş üzerinden puan kazanılacaktır.

Kampanya Süresi ve Puan Kullanımı

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar belirli tarihler arasında yüklenecek ve kullanılabilecek. Alınan poliçenin tarihine göre puanların yüklendiği ve son kullanım tarihleri değişiklik gösterecek. Ancak, belirli kuruluşlarla yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

Kampanyaya katılan müşterilerin kişisel verileri, Yapı ve Kredi Bankası tarafından belirli koşullar altında işlenecek ve bu işlem detayları bankanın ilgili aydınlatma metninde yer alıyor.

Yapı Kredi, kampanya şartlarını değiştirme veya kampanyayı durdurma yetkisine sahiptir. Müşterilerin bu tür güncellemeleri takip etmeleri önemlidir.

Finans Haberleri