Dolar ve euro fiyatları görenleri şoke etti! 11 Nisan döviz fiyatlarına bakan bir daha baktı

Dolar/TL dün, yüzde 0,2'lik bir artışla güne yükseliş eğiliminde başladı ve 32,3051 seviyesinden günü tamamladı. 11 Nisan 2024'te Dolar ve Euro'nun son rakamları ise merak konusu.

Dolar/TL, yeni güne yatay bir seyirle başladı ve işlemler 32,2980 seviyesinden gerçekleşiyor. Aynı saatlerde Euro/TL 34,6820, Sterlin/TL ise 40,5080 seviyelerinden alıcı buluyor.

Dolar endeksi, şu an itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde 105,2 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, ABD'de açıklanan enflasyon verilerinin Fed'in faiz oranlarını düşürmek için acele etmeyeceğine dair güçlü bir görüş bildirmesinin, varlık fiyatları üzerinde etkili olduğunu ifade ediyor.

Ekonomi Uzmanlarına Göre Gelişmeler

Dolar ve Euro'nun güncel durumu üzerine yapılan analizler, piyasalarda dikkatle takip ediliyor. Özellikle ABD'den gelen enflasyon verileri, merkez bankalarının politika kararları üzerinde belirleyici bir etkiye sahip olabilir.

Döviz Kurlarında Son Durum

Dolar/TL ve Euro/TL gibi önemli döviz kurlarının seyrine ilişkin günlük güncellemeler, yatırımcılar ve iş dünyası için önem taşıyor. Bugünkü kurların, gelecek dönemde piyasalardaki hareketleri nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

Fed'in Faiz Politikası Beklentileri

Fed'in faiz politikasına ilişkin beklentiler, ABD'de açıklanan ekonomik verilerle şekilleniyor. Enflasyon ve işsizlik gibi göstergeler, Fed'in faiz kararlarına yönelik ipuçları sunabilir ve piyasalarda dalgalanmalara neden olabilir.

Finans Haberleri