Elektrik ve doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! Yarın geceye kadar 750 TL para verilcek

QNB Finansbank, fatura ödemesi yapan müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. 25 gün boyunca geçerli olan kampanya kapsamında, 750 TL'lik bir hediye müşterilere sunulacak.

QNB Finansbank, otomatik fatura talimatı veren müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile müşterilere 31 Mart tarihine kadar fatura talimatı veren her bir kişiye 250 TL olmak üzere, toplamda 750 TL'ye varan ParaPuan kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanya Detayları

Kampanyaya katılmak için müşterilerin 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında QNB Mobil üzerinden müşteri olmaları gerekmekte ve ardından QNB Finansbank vadesiz hesabı veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı ile otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekmektedir.

ParaPuan Kazanma Şartları

Verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL olmak üzere, toplamda 750 TL'ye kadar ParaPuan kazanılabilecek. Kazanılan ParaPuan'lar, 25 gün içinde kullanılmalıdır, aksi takdirde geri alınacaktır.

Ödeme Süreçleri

Kazanılan ParaPuan'lar, QNB Finansbank üye iş yerlerinde kullanılabilecektir. Kredi kartından verilen talimatlar için ParaPuan ödülleri faturanın ödendiği ayın son iş günü ve 1-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında karta yüklenecektir.

Kampanya Koşulları ve Sınırlamaları

Kampanya, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. Her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

QNB Finansbank'ın sunduğu bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, kampanya süresi içinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

Finans Haberleri