Emeklilere büyük müjde verildi! Maaş hesaplarına 15 bin lira yatacak

ING Bankası, milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bir kampanya düzenleyerek, emeklilere 15 bin TL nakit para verme sözü verdi. Bu emekli kampanyası ile ilgili ayrıntılar ve şartlar açıklandı.

Emekli promosyon kampanyaları, emekliler arasında merak uyandıran konular arasında yer alıyor. ING Bankası tarafından başlatılan bu özel promosyon kampanyası kapsamında, emeklilere 15 bin TL'ye kadar ödeme yapılacağı bildirildi. Ödeme miktarının alınan emekli maaşına göre değişeceği belirtiliyor. Kampanyaya katılım için son tarih ise 31 Mart olarak açıklandı.

Kampanya Koşulları ve Promosyon Miktarları

ING Bankası'nın duyurduğu kampanya detaylarına göre, emeklilerin alacakları promosyon miktarı, emekli maaşlarının tutarına göre belirlenecek. Buna göre, 3.500 TL'ye kadar olan maaşlar için 6.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arası maaşlar için 7.000 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arası maaşlar için 9.000 TL, ve 10.000 TL üzeri maaşlar için ise 10.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Kampanyaya Katılım ve Başvuru Şekli

Emeklilerin kampanyadan faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamakta. Kampanyaya katılım için 10 Ocak 2024 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapılması gerekiyor. Başvurular, Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilecek.

Fatura Talimatına 5 Bin TL

ING Bankası'nın emeklilere yönelik kampanyası kapsamında, vadesiz hesaplara bağlı bir destek hesap ürününe sahip müşterilere de ek nakit promosyon ödemesi yapılacak. Bu müşterilerin vadesiz hesaplarından verecekleri Otomatik Fatura Talimatlarına göre, toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon ödenecek.

ING Bankası'nın emeklilere yönelik promosyon kampanyası, emeklilere önemli bir fırsat sunarken, kampanya şartlarına ve katılım sürecine dikkat edilmesi gerekiyor. Kampanya detaylarına uygun şekilde başvuruların yapılması ve belirlenen şartların yerine getirilmesi gereklidir.

Finans Haberleri