Emeklilere müjdeli haber verildi! O banka müşterilerine sevindiren haber: 500 TL hediye edilecek

Garanti BBVA, emekli müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Detaylar belli oldu ve emeklilere özel bir fırsat sunuldu.

Emekliler için düzenlenen bu özel kampanya, 1 Haziran ile 30 Haziran arasında geçerlilik gösterecek. Kampanya kapsamında, Garanti Bankası emekli müşterilerine 500 TL hediye edecek.

Kimler Kampanyadan Yararlanabilir?

Garanti'den emekli maaşı alan ve henüz bir kartları olmayan emekli müşteriler, şube kanalından başvuru yaparak kampanyaya katılabilirler. Bu başvurular onaylandığında, müşteriler 31 Temmuz'a kadar yapacakları 1.500 TL ve üzeri harcamalarda 500 TL bonus kazanacaklar.

Bonus Kullanımı ve Süresi

Bonuslar, 1-4 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında yüklenecek ve 5 Ağustos - 5 Eylül tarihleri ​​arasında kullanılabilecek. Ancak, kullanılmayan bonuslar 6 Eylül'de geri alınacak.

Kampanya Koşulları

Kampanyaya sadece Garanti BBVA Bonus kartlar dahildir. Diğer kartlar ve sanal kartlar kampanya kapsamında değildir. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Ayrıca, kampanya kapsamında belirli harcama zorunluluğu veya üye işyeri / Garanti POS zorunluluğu bulunmamaktadır.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Kampanyaya dahil olan harcamalar arasında düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, nakit avans işlemleri, vergi ödemeleri ve bonus kullanımları bulunmamaktadır. Ayrıca, mevcut kartı olan müşterilere yapılan ikinci kart satışları da kampanyaya dahil değildir.

Finans Haberleri