Emeklileri sevindiren haber geldi! Kulis bilgisi sızdırıldı: Zam geliyor

Türkiye'nin seçim hazırlıkları sürerken, emeklilere yönelik vaatler meydanlarda yankı buluyor. Bu kapsamda, AK Parti'den gelen sinyaller, emeklileri sevindirecek nitelikte bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı, vatandaşlarımız için yeterli değil. Emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek ve kazançtan emeklilerimize hak ettiği kazancı vereceğiz" şeklindeki açıklamaları dikkat çekti.

AK Parti'den Emekli Zammına Yeşil Işık: Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun Açıklamaları

AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun emekli zammına ilişkin, "Emeklilerimiz başta olmak üzere bütün çalışanlarımızla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız" ifadeleri, zam konusunda olumlu bir sinyal olarak algılandı.

SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan Kulis Bilgisi

TGRT Haber YouTube kanalında 'Bi Bakalım' programına katılan SGK Uzmanı İsa Karakaş, kulislerde dolaşan ve emeklilere seçim öncesi düşünülen zam müjdesini açıkladı. Karakaş, "Ben hiçbir zaman karamsar olmadım. Emekliler biliyorlar, temmuz ayının başından beri seyyanen zammın elzem olduğunu söyledik. Emeklilere seçim öncesi 5000 TL seyyanen zam gelebilir." şeklinde konuştu.

Emeklilere Yönelik Seçim Öncesi Zam Müjdesi

Seçim atmosferinde emeklilere yönelik artan vaatler ve AK Parti'nin açıklamaları, emeklilere seyyanen zam müjdesi beklentisini artırırken SGK Uzmanı İsa Karakaş'ın olumlu açıklamaları, emekliler için seçim öncesi heyecanı daha da yükseltiyor ve zam beklentisi artıyor.

Finans Haberleri