Evine doğalgaz faturası gelenler dikkat: Ödeme yaparken dikkat edin! Ücretsiz oldu

Doğalgaz faturası ödemeleriyle ilgilenenler için önemli bir fırsat kapısı aralanıyor ve büyük fırsatlar sunuluyor.

Kuveyt Türk Bankası tarafından düzenlenen kampanya ile fatura ödemelerinde taksitlendirme imkanı sunuluyor. Bankanın sunduğu bu kampanya ile işlemler ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek ve 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Kuveyt Türk Bankası'ndan Doğalgaz Ödeme Kampanyası

Kuveyt Türk Bankası'nın doğalgaz ödemelerinde sunmuş olduğu kampanya detaylarıyla duyuruldu. Buna göre, Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları ile 31 Mayıs 2024 tarihine kadar gerçekleştirilecek olan doğalgaz ödemeleri, Kuveyt Türk İnternet Şube, Kuveyt Türk Mobil, Kuveyt Türk Şubeleri, İgdaş Vezneleri ve İgdaş İnternet Sitesi üzerinden yapıldığında 3 taksite bölünecek.

Kampanya Şartları ve Detayları

Kampanya kapsamında geçerli olan işlemler minimum 100 TL maksimum 7500 TL tutarında olacak. Katılım için müşterilerin ödeme yapmadan önce "ONAY IGDAS" yazıp 2848'e SMS göndermeleri gerekiyor. Kampanyadan çıkmak isteyenler ise "IPTAL IGDAS" yazıp 2848'e SMS gönderebilirler.

Bir kez katılım sağlandıktan sonra, çıkış yapılana kadar yapılan tüm işlemler 3 taksit olarak gerçekleştirilecek. Ancak, katılım yapılmadan önce yapılan işlemler sonradan taksitlendirilmeyecek. Kampanyaya Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç, Sağlam Kart Kampüs, Özel Bankacılık World Elite Kredi Kartı ve Miles&Smiles Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları dahil. Kuveyt Türk, gerekli gördüğü durumlarda kampanyayı sonlandırma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Finans Haberleri