Fatura ödemelerinize 750 TL indirim! Bugün bitiyor acele edin!

Ziraat Bankası, fatura ödemeleri yapmaktan kazançlı çıkmak isteyen herkese yönelik heyecan verici bir kampanya başlattı. Mayıs ayı boyunca devam edecek olan bu kampanya, elektrik, su, doğalgaz gibi faturalarını düzenli olarak ödeyen herkesi kapsıyor.

Kampanyaya katılmak için son gün bugün ve saat 23.59'a kadar başvuru yapabilirsiniz. Kampanya dahilinde olanlara 750 TL değerinde bir hediye verilecek, böylelikle faturalarınızı ödemek daha da kolaylaşacak.

Otomatik Fatura Talimatı ile Kazanın

QNB Finansbank tarafından başlatılan otomatik fatura talimatı kampanyası da yarın sona eriyor. Kampanyaya katılmak için QNB Mobil'den müşteri olabilir ve vadesiz hesabınıza veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınıza otomatik fatura talimatı verebilirsiniz. Her yeni talimat başına 250 TL'ye kadar ParaPuan kazanabilir ve toplamda 750 TL'ye varan ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

Başvuru ve Katılım Koşulları

Kampanyadan 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında QNB Mobil'den uzaktan müşteri olup, görüntülü görüşme ile müşteri olanlar yararlanabilir. Kampanya, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerlidir.

Ödül Kullanımı ve Süresi

Kazanılan ParaPuan'lar kredi kartınıza veya CardFinans Nakit kartınıza yüklenecek ve belirli bir süre içinde kullanılabilir olacak. Bu kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

Kampanya Katılımı ve Ödül Limiti

Her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. Kampanyaya dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım sağlanamaz.

Ziraat Bankası ve QNB Finansbank'ın bu kampanyaları, fatura ödemelerini daha avantajlı hale getiriyor ve müşterilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Kampanyalardan yararlanmak için son günü kaçırmayın!

Finans Haberleri