Fatura ödemesi yapanlar dikkat! 750 TL para iadesi yapılacak

Elektrik, su, doğalgaz gibi fatura ödemeleriyle uğraşan herkesi yakından ilgilendiren büyük bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya, faturalarını ödeyen herkesin katılımına açık.

Mayıs ayının son günlerinde başlatılan bu kampanya, yarına kadar devam edecek. Kampanyaya son katılım saati 23.59 olarak belirlendi. Kampanyaya katılanlara özel olarak 750 TL değerinde destek sağlanacak. Bu destek, faturalarını ödeyenler için önemli bir avantaj sunuyor.

QNB Finansbank'tan Otomatik Fatura Talimatı Kampanyası

QNB Finansbank, otomatik fatura talimatı veren müşterilerini ödüllendirmek için büyük bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, belirli koşulları sağlayan herkes özel avantajlardan yararlanabilecek.

Kampanya Detayları ve Koşulları

Kampanya, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Müşteriler, bu tarihler arasında belirli işlemleri gerçekleştirerek kampanyadan faydalanabilecekler.

Kampanya kapsamında, QNB Finansbank'a otomatik fatura talimatı veren her yeni müşteriye özel ödüller verilecek. Bu ödüller, fatura tutarlarına bağlı olarak değişiklik gösterecek.

ParaPuan Kazanma Fırsatı

Verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecek. Toplamda ise en fazla 750 TL'ye varan ParaPuan kazanma şansı bulunuyor.

Kredi kartından verilen talimatlar için faturaların belirli bir tarihe kadar ödenmesi gerekiyor. Ayrıca, verilen talimatların belirli bir tarihe kadar açık tutulması önem taşıyor.

Ödüllerin Kullanımı ve Süresi

Kazanılan ParaPuan'lar belirli bir süre içinde kullanılabilir olacak. Ancak, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacak.

Her müşteri, kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

Finans Haberleri