Garanti BBVA müşterilerine müjde! 400 TL banka kartınıza yatacak

Garanti BBVA ve Vodafone, müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı.

Bu kampanya, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olup, katılımcılara çeşitli fırsatlar sunuyor. Vodafone hat sahipleri, Garanti BBVA mobil bankacılık hizmetlerinden yararlanarak önemli avantajlar elde edebilecek.

Kampanyaya Katılım:

Vodafone Happy veya Fırsatlar Dünyası’ndan promosyon kodu alarak, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan bireyler, kampanyadan faydalanabilecek. Promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki Profil ve Ayarlar bölümünde yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanına girilmesi gerekmektedir.

Promosyon Kodları ve Hediye Çeki:

Promosyon kodunu başarıyla giren müşteriler, Vodafone Yanımda mobil uygulamasındaki Her Şey Yanımda online alışveriş platformunda geçerli olan 300 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Bu hediye çeki, 301 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. Hediye çekleri, Garanti BBVA Mobil veya İnternet Bankacılığı’ndaki “Kampanyalar” alanında bulunabilir ve 3 gün içerisinde ilgili alanda paylaşılacaktır.

Bonus Kredi Kartı ile Ekstra Kazanç:

Garanti BBVA’dan Bonus kredi kartı başvurusu yapan ve onaylanan müşteriler, Vodafone Yanımda mobil uygulamasında yapacakları 400 TL’lik alışveriş sonrası 400 TL bonus kazanacak. Bu bonus, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar alınmış ve 10 Haziran 2024 tarihinden önce yapılmış alışverişler için geçerli olacaktır. Kazanılan bonus 15 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek olup, 16 Haziran 2024 – 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kullanılmayan bonuslar 17 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Hediye Çeklerinin Kullanımı:

Kampanya dahilinde kazanılan hediye çekleri, Vodafone Yanımda mobil uygulamasındaki Her Şey Yanımda online alışveriş platformunda geçerli olacak. Bu çekler, altın ve kuyum dışındaki tüm kategorilerde kullanılabilir. Her alışverişte yalnızca bir adet hediye çeki kullanılabilir ve çekler bölünemez.

Geçerlilik ve İptal Durumları:

Hediye çekleri, 15 Haziran 2024 saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihten sonra kullanılmayan çekler geçerliliğini yitirecektir. İptal ve iade durumlarında müşterilere yapılacak geri ödeme tutarı, indirim harici tutar olacaktır.

Diğer Şartlar:

Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz. Kampanya süresi ve kapsamı, T. Garanti Bankası A.Ş. ve Vodafone Mall A.Ş. tarafından değiştirilebilir. Kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez.

Garanti BBVA ve Vodafone’un sunduğu bu cazip kampanya, müşterilere önemli avantajlar sağlıyor. 31 Mayıs 2024’e kadar katılım sağlayarak, Vodafone aboneleri hem hediye çeklerinden hem de bonus fırsatlarından yararlanabilirler. Bu fırsatları kaçırmamak için, Vodafone Happy veya Fırsatlar Dünyası’ndan promosyon kodunuzu almayı ve Garanti BBVA Mobil’e kaydolmayı unutmayın.

Finans Haberleri