İş Bankası müşterileri dikkat! Duyuru az önce yapıldı: 7.500 TL hediye edilecek

İş Bankası, kart sahiplerine yönelik heyecan verici bir kampanyayı duyurdu. Nisan ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya kapsamında, kart sahiplerine 7500 TL değerinde bir avantaj sunulacak.

İş Bankası'nın yeni kampanyası, tatil planı yapan vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 01 Nisan - 31 Ekim 2024 tarihleri arasındaki konaklamalar için geçerli olan kampanya, 01 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.

MaxiPuan Kullanım Detayları Belli Oldu: Avantajları Kaçırmayın!

İş Bankası'nın sunacağı MaxiPuanlar, kampanya koşullarını sağlayan kart sahiplerine 16 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek. Ancak unutulmamalıdır ki, MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir.

Kampanyaya Katılım Koşulları ve Detayları Nelerdir?

Kampanyaya katılım, İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden sağlanabilmektedir. Ayrıca, kampanyadan yararlanabilmek için kullanılacak kartın belirli özelliklere sahip olması gerekmektedir. Örneğin, MaxiPuanlar, Maximum özellikli kredi kartlarına yüklenecek.

Ödemelerin Farklı Kartlarla Yapılması Durumunda Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Yapılacak olan rezervasyonlarda ödemelerin farklı kartlarla gerçekleştirilmesi durumunda, MaxiPuanların yükleneceği kartın belirlenmesi önemlidir. İlk ödemenin yapıldığı karta MaxiPuan yüklenecek olup, bu detayların dikkate alınması gerekmektedir.

İş Bankası'nın bu kampanyasıyla tatil planlarınızı yaparken ek avantajlar elde edebilirsiniz. Ancak detayları doğru anlamak ve kampanya koşullarına uygun hareket etmek önemlidir.

Finans Haberleri