Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi! 18 bin liraya kadar yükseldi

Yapı Kredi Bankası, emeklilere yönelik özel bir nakit promosyon kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında emekli maaşı alan herkesin katılım sağlayabileceği belirtildi.

Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği bu kampanyada, emeklilere maaş miktarına göre ödeme yapılacağı vurgulandı. Banka, emekli promosyon miktarını 18 bin TL olarak açıkladı ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Promosyon Taahhütnamesi ve Ödeme Detayları

Kampanya kapsamında, 7 Mayıs 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşterilere 18.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunulacak.

Ek Ödül ve İlave Avantajlar

Ek olarak, müşterilerin bir aylık net gelirlerine bağlı olarak belirlenen ek ödül miktarları bulunuyor. Ayrıca, belirli koşulları yerine getiren müşterilere ek ödül ve avantajlar sağlanıyor.

Başvuru ve İşlem Süreçleri

Promosyon/ek nakit ödül başvuru işlemleri, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla yapılabilecek.

Ödeme Koşulları ve Süreçleri

Ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla belirlenecek ve emekli maaş hesabına yatırılacak. Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılacak ve taahhüt süresinin başlangıcı promosyonun hesaba yatırıldığı tarih olarak kabul edilecek.

Finans Haberleri