O şehirde yaşayan vatandaşlara müjde! Vatandaşlara yardım başladı: Evlerine kadar ulaştırılıyor

Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlattığı sosyal yardım kampanyasıyla 13 bin kişinin evine sıcak iftar yemeği ulaştırmayı hedefliyor.

Bayraklı Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan iftar paketleri, belirli aralıklarla günde ortalama 650 kişiye dağıtılarak ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor.

Başkan Serdar Sandal: "Bayraklı'da Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ramazan Ayı'nın bereketini vatandaşlarla paylaşmanın önemine vurgu yaparak, "Biz Bayraklı'da büyük ve güçlü bir aileyiz" dedi.

Dar Gelirli Ailelere Ramazan Ayı Sosyal Yardımları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bayraklı Belediyesi, dar gelirli ailelere yönelik sosyal yardımlarını Ramazan Ayı'nda da hız kesmeden sürdürüyor. İftar paketleri ve gıda kolileriyle destek sağlanıyor.

Sıcak İftar Yemeği ve Gıda Kolisi Dağıtımları Devam Ediyor

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, özenle hazırlanan iftarlıkları ve gıda kolilerini düzenli olarak dağıtarak, evlere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Başkan Sandal: "Her Zaman Beraberiz, Kimseyi Ayırmadan Destek Oluyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, iyi günde de kötü günde de her zaman birlikte olduklarını belirterek, "Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden tüm yurttaşlarımıza destek olmaya özen gösteriyoruz." dedi.

Ramazan Ayı Bereketi: İftar Yardımlarıyla Kardeşlik ve Huzur

Başkan Sandal, Ramazan Ayı'nın ülkemize ve İslam alemine bereket, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak, sosyal yardımların devam edeceğini ifade etti.

Finans Haberleri