Ocak ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık katılmış olduğu bir televizyon programında aile destek ödemeleri hakkında açıklamalar yapmıştı. Yılbaşı öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ödemelerin yılbaşından önce yılbaşı hediyesi olarak ödeneceğini söylemişti.

Ocak ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak?: Aile destek ödemesinden yararlanan vatandaşlar tarafından merak edilen konu Ocak ayında destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağı konusu oldu. Geçen aylarda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık tarafından açıklanan zam ile aile destek ödemeleri 850 TL ile 1250 TL olarak güncellenmişti. Peki aile destek ödemelerinden yararlanmak için nasıl ve nereden başvuru yapılır?

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programına başvuru yapmak için e-Devlet üzerinden kolayca başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında ikametgah adresinizin bağlı bulunduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üzerinden de şahsen başvuruda bulunabilmektedir. 

OCAK AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN HESAPLARA YATIRILACAK?

Aile Destek Programı kapsamında destek ödemelerinden yararlanan vatandaşlar tarafından merak edilen konu Ocak ayında Aile Destek Ödemelerinin hangi tarihte hesaplara yatırılacağı oldu. Peki Ocak ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatırılacak? Bu konu hakkında henüz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir açıklama gelmedi. Fakat bu konu hakkında açıklama yapılır yapılmaz haberimizde yer alacaktır. 

Finans Haberleri