Otomobili olanlara büyük müjde! Benzin motorin ve LPG'ye 200 TL indirim

Akaryakıt kampanyası duyurulduğunda, sürücülerin dikkatini çekti. Bu kampanya sayesinde benzin, motorin ve LPG harcamalarına 200 TL hediye edileceği açıklandı.

Milyonlarca sürücü, bu tür kampanyaları yakından takip ediyor ve indirimlerden yararlanmak için kampanyalara katılıyor.

Halkbank ve Aytemiz İstasyonlarında Geçerli

Halkbank, Aytemiz İstasyonlarında yapılan benzin, motorin ya da LPG harcamalarına 200 TL ParafPara vereceğini açıkladı. Kampanya, 30 Haziran'a kadar sürecek ve Paraf üyelerinin katılımına açık olacak.

Kampanya Detayları

Kampanyaya katılmak isteyen Paraf üyeleri, Aytemiz istasyonlarında Paraf POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde 200 TL ParafPara kazanacaklar. Katılım için Paraf Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklanması veya bankada kayıtlı cep telefonundan, Aytemiz yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekiyor.

Kazanılan ParafParaların Kullanımı

Kazanılan ParafParalar, kazanımın ertesi günü, işlem yapılan karta yüklenecek ve 10 Ağustos 2024’e kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilecek ve en fazla 200 TL ParafPara kazanabilecek.

Kampanya Katılımı ve Detaylı Bilgi

Kampanyaya katılmak için Paraf üyelerinin kayıt olduktan sonra ve kampanyaya dahil olan Paraf POS’larından işlem yapmaları gerekiyor. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgiye www.paraf.com.tr, Paraf Mobil uygulaması ve Aytemiz mobil uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor. Kampanya ile ilgili detaylar ve kurallar hakkında bilgilendirme SMS'leri de gönderilecek.

Finans Haberleri