ÖTV zammı sonrası müjde geldi! Benzin motorin ve LPG'ye okkalı indirim

Son dönemde akaryakıt fiyatlarında yaşanan ÖTV zammının ardından, bankaların sunduğu kampanyalar büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda, İş Bankası da müşterilerine özel bir akaryakıt kampanyası başlattı.

Banka, akaryakıt harcamalarında geçerli olacak bu kampanya ile kart sahiplerine belirli koşullarda para puan hediye ediyor.

Temmuz Ayında Geçerli Kampanya ile 125 TL MaxiPuan Kazanma Fırsatı

İş Bankası’nın duyurduğu akaryakıt kampanyası, Temmuz ayı boyunca geçerli olacak. Maximum Mobil uygulaması içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak alışverişlerde, müşteriler belirli tutarlarda harcama yaparak MaxiPuan kazanabilecek. Kampanya kapsamında, farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 750 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL, toplamda ise 125 TL MaxiPuan verilecek.

Kampanya Detayları ve Kullanım Koşulları

İş Bankası, akaryakıt kampanyasına dair detaylı bilgileri paylaştı. Buna göre, kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, sadece Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama Araçta Öde menüsünde bulunan Petrol Ofisi Öde-Geç üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecek. MaxiPuanlar, 6 Ağustos 2024 tarihinde kartlara yüklenecek olup, son kullanma tarihi ise 30 Eylül 2024 olarak belirlenmiştir.

Kampanya Koşulları

MaxiPuan Kullanım Süresi: 06 Ağustos 2024 tarihinde kartlara yüklenecek olan MaxiPuanlar, 30 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılmalıdır.

Maximiles Kart Sahipleri: Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Tek Kullanım Hakkı: Her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 125 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Kart Kullanımı: Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda, MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Hem ek kart sahibi hem de asıl kart sahibi müşteriler, kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaklardır.

Başvuru ve Katılım Şartları

İş Bankası’nın sunduğu bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, Maximum Mobil uygulamasını kullanarak alışveriş yapmaları gerekmektedir. Kampanya kapsamında belirtilen koşulları sağlayan her müşteri, Temmuz ayı boyunca 125 TL’ye kadar MaxiPuan kazanma fırsatına sahip olacaktır.

Finans Haberleri