Sadece 4 gün kaldı! Ziraat Bankası kartı olanlar bu tarihe dikkat etsin

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya kapsamında, Bankkart sahipleri belirli alışverişlerde büyük avantajlar elde edebilecekler. İşte kampanya detayları...

Bankkart sahipleri, Bankkart'larını kredi kartı veya banka kartı olarak kullanarak Fulltrip'te yapacakları otel veya tur alışverişlerinde, belirli tutar aralıklarında peşin veya taksitli alışverişlerde Bankkart Lira kazanma şansı elde edecekler. 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki alışverişlerde 2.500 TL, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki alışverişlerde 5.000 TL, 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 7.500 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak peşin veya taksitli alışverişlerde geçerli olacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılabilirler. SMS ile kampanyaya katılmak için FULLTRIPO yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterlidir.

Kazanılan Bankkart Liralar, 6 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek ve 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liraları ise 10 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Her müşteri, kampanya dönemi boyunca en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilir.

Bankkart sahipleri, Bankkart'larını kullanarak yaptıkları alışverişleri hesap kesim tarihine kadar kazandıkları Bankkart Liraları ile ödeyebilirler. Ancak, Bankkart POS cihazlarından yapılmayan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecektir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler, hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilirler. Ancak, Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve ücretsiz Bankkart işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanyadan yararlanan bir işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Ziraat Bankası'nın Bankkart sahiplerine sunduğu bu kampanya, müşterilere alışverişlerinde büyük avantajlar sağlayarak kazan-kazan bir durum yaratmaktadır. Bu fırsatı kaçırmayın, 30 Nisan'a kadar Bankkart'ınızı kullanarak avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

Finans Haberleri