Son dakika atın fiyatları yeniden zirveye oynuyor! Gram ve çeyrek altın fiyatları yükseliyor

Son haftalarda yaşanan dalgalanmalarla gündeme gelen altın piyasası, yeniden hareketlenmeye başladı. Gram altın, yükseliş trendine girerek 2.500 lira seviyelerine doğru ilerliyor. İşte altın piyasasında son durum..

.Geçtiğimiz günlerde altının ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak değer kaybeden gram altın, günü 2.480 lira seviyesinden kapatmıştı. Ancak yeni günle birlikte yükseliş trendine giren gram altın, şu anda 2.490 lira seviyelerinde işlem görüyor. Bu artış, yatırımcıların dikkatini çekmiş durumda.

Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Fiyatları

Aynı dakikalar itibarıyla çeyrek altın 4.110 liradan alıcı bulurken, cumhuriyet altını ise 16.380 lira seviyesinde işlem görüyor. Altın yatırımcıları, bu fiyat değişimlerini yakından takip ediyor.

Ons Altın Fiyatları ve Fed'in Etkisi

Altının ons fiyatı ise şu sıralarda bir önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 2.364 dolardan işlem görüyor. ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından gelecek dönemde atılacak adımlar konusundaki belirsizlik sürerken, bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor.

Yatırımcılar Fed Başkanının Açıklamalarını Bekliyor

Fed Başkanı Jerome Powell'ın bugün yapacağı sözlü yönlendirmeler, altın piyasasında önemli bir rol oynayacak. Yatırımcılar, bu açıklamalarla birlikte piyasanın nasıl şekilleneceğini öngörmeye çalışıyor.

Finans Haberleri