Yarın 23:59'a kadar mutlaka başvurun! Para iadesi yapılacak: Almayı unutmayın

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından birçok alanda kullanılan İstanbulkart ile ilgili başlatılan kampanya, dikkat çekici bir şekilde devam ediyor. Ancak, kampanyanın sona erme tarihi hızla yaklaşıyor.

İstanbulkart kampanyasında, kart sahiplerine para iadesi yapılacak. Ancak, bu kampanyanın sona ereceği tarih belirtildi. Yapılan açıklamaya göre, kampanyaya katılan İstanbulkart sahiplerinin yarın saat 23.59’a kadar başvurması gerekiyor. Bu süreç içerisinde kampanyaya dahil olan kart sahiplerine para iadesi yapılacak.

Kampanya Detayları ve Son Tarih

İstanbulkart kampanyasına ilişkin detaylar da kamuoyu ile paylaşıldı. Kampanya kapsamında, seçili marketlerde tek seferde yapılan 750 TL ve üzeri ilk harcamaya 75 TL, ikinci harcamaya da 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL nakit iade edileceği ifade edildi. Kampanyanın son tarihi ise 9 Nisan olarak belirlendi.

İstanbulkart Kullanıcılarına Önemli Hatırlatma:

İstanbulkart kampanyası ile ilgili hatırlatmalar da yapıldı. Öncelikle, kampanyaya katılım için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerektiği belirtildi. Ayrıca, kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemeyeceği vurgulandı.

Ödüllendirme ve İşlem Süreçleri

Kampanya kapsamında yapılan harcama işlemlerinin iptal edilmesi durumunda, kullanıcının ödül alamayacağı önemle belirtildi. Kazanılan ödüllerin ise, başarılı işlemin ertesi günü alışverişin yapıldığı İstanbulkart'a talimat olarak yatırılacağı ifade edildi. Sistemsel gecikmelerden kaynaklanabilecek aksaklıklarda, BELBİM AŞ'nin müşteri memnuniyeti kapsamında ödül yüklemelerini en kısa sürede gerçekleştireceği bildirildi.

Finans Haberleri