Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Bu ay 500 TL hediye ediliyor: Hemen alabilirsiniz

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcıları için yeni bir market kampanyası duyurdu. Bu kampanya kapsamında, Bankkart sahipleri 500 TL değerinde hediye kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Kampanya, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olup, belirli şartlar çerçevesinde alışveriş yapan müşterilere ek avantajlar sunacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Bankkart sahiplerinin, öncelikle Bankkart Mobil uygulaması üzerinden veya bankkart.com.tr adresinden katılım sağlamaları gerekmektedir. Alternatif olarak, MARKET500 yazarak 4757’ye SMS göndermek suretiyle de kampanyaya katılım mümkündür. Katılım sağlanmadan yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Hangi İşyerleri Kampanya Kapsamında?

Bu özel kampanya, Bankkart'ın anlaşmalı olduğu market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişler, 50 TL Bankkart Lira kazandıracaktır. Müşteriler, kampanya süresince toplamda 500 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaklardır.

Kampanya Detayları ve Kurallar

Alışverişlerin mutlaka Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan birden fazla işlemde sadece ilk alışveriş kampanyaya dahil edilecektir. E-ticaret üzerinden yapılan alışverişler ise kampanya kapsamına alınmamıştır.

Bankkart Liraların Kullanımı ve İade Durumları

Kampanya süresince kazanılan Bankkart Liralar, müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir. Kazanılan bu Bankkart Liralar, Bankkart'ın anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir. Bir müşteri kampanya döneminde en fazla 500 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilir. İade edilen işlemler sonucunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Hangi Kartlar Kampanya Dışında?

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler bu kampanyaya dahil edilmemektedir. Ayrıca, sadece asıl kart sahipleri kampanyaya katılım sağlayabilirler. Karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri de kampanya dışında tutulmaktadır.

Kampanyaya Katılımın Önemi
Kampanyaya katılım, alışveriş yapılmadan önce mutlaka sağlanmalıdır. Aksi takdirde yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Bu kampanya, Bankkart kullanıcılarına günlük ihtiyaçlarını karşılarken ekstra avantajlar sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Finans Haberleri