Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Kurban Bayramı hediyesi veriliyor: 7.500 TL verilecek

Ziraat Bankası, Kurban Bayramı'na özel bir kampanya ile müşterilerini sevindiriyor. Banka, Bankkart sahiplerine özel olarak 7500 TL'ye kadar nakit hediye edecek.

1 Haziran - 20 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, her 750 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 75 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile başvuru yapılabilir.

Kampanyaya Katılım ve Şartlar

Alışveriş öncesinde kampanyaya katılmanın gerektiği belirtilen açıklamada, Bankkart POS'undan yapılan alışverişlerde Bankkart Lira kazanılacağı vurgulanmıştır. Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece birinin kampanyaya dahil edileceği belirtilmiştir.

Bankkart Lira Kullanımı ve Diğer Detaylar

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liraların, müşterinin kartına anında yansıtılacağı ve banka şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına aktarılacağı ifade edilmiştir. Müşterilerin, alışverişlerinde kazandıkları Bankkart Liralarını hesap kesim tarihine kadar kullanabilecekleri vurgulanmıştır.

Kampanya Katılım ve Koşullar

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemlerin kampanyaya dahil olmadığı belirtilmiştir. Ayrıca, kampanya sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından katılabileceği, eticaret işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığı ve bazı işlemlerin kampanya kapsamında değerlendirilmediği vurgulanmıştır.

Kampanya Birleştirilemezlik ve İade Süreci

Kampanyanın başka promosyonlarla birleştirilemeyeceği, yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraların geri alınacağı ve müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli bakiye bulunmaması durumunda borçlandırılacağı belirtilmiştir.

Finans Haberleri