Acı haber bu sabah duyuruldu: Çok sayıda ölü var

Gazze Şeridi'nde yaşanan gerilim devam ederken, İsrail'in saldırılarına bir yenisi eklendi. Gece boyunca süren hava saldırılarında, Gazze'nin farklı bölgeleri hedef alındı ve en az 14 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 7 Ekim'den bu yana devam ediyor ve binlerce Filistinli hayatını kaybetti. Saldırılar, bölgede büyük bir insani krize neden oldu ve uluslararası toplumun tepkisini çekti.

Gece Boyu Hava Saldırıları

İsrail'in savaş uçakları, gece boyunca Gazze'nin kuzeyi, güneyi ve orta kesimine hava saldırısı düzenledi. Bu saldırılar, bölgede büyük bir dehşet ve korku atmosferi oluşturdu ve sivillerin yaşamlarını tehlikeye attı.

Filistinlilerin Yaşadığı Acı

Gazze'nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mülteci Kampı'nda yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı El-Cauni Okulu'na yapılan hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, birçoğu da yaralandı. Bu saldırılar, Filistinlilerin yaşadığı acıyı bir kez daha gözler önüne serdi.

Süregelen Saldırılar

Han Yunus'taki Avrupa Hastanesi'ne gece geç saatlerde getirilen 9 kişinin naaşı, bölgedeki insanların ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu gösteriyor. Cibaliya Mülteci Kampı'na yapılan saldırıda da birçok kişi yaralandı, acı dolu anlar yaşandı.

İnsanlık Dışı Saldırılar
Güneydeki Refah kentindeki El-Avde Kavşağı yakınlarına düzenlenen saldırıda ise 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Bu insanlık dışı saldırılar, Gazze'deki sivillerin yaşadığı korkunç gerçeği bir kez daha ortaya koyuyor.

Gündem Haberleri