Acı haber duyuruldu! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Ahmet Uğurlu'nun 71 yaşında vefat ettiği haberi geldi.

Pek çok dizi ve filmde izleyicilerin gönlünde taht kuran Uğurlu'nun ölüm haberini meslektaşı Zafer Algöz duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da taziye mesajları yayımladı.

Ahmet Uğurlu’nun Kanserle Mücadelesi Sona Erdi

Uzun süredir kanserle mücadele eden Ahmet Uğurlu'dan acı haber geldi. Ünlü oyuncu, 71 yaşında yaşama veda etti. Zafer Algöz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz Ahmet Uğurlu’yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey mahallesinin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük kayıp." ifadelerine yer verdi.

Üsküdar Şakirin Camii’nde Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ahmet Uğurlu, yarın öğle namazını müteakip Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, anne ve babasının yanına, Anadolu Hisarı Mezarlığı'na defnedilecek. Sanat camiasından pek çok ismin cenazeye katılması bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’un Taziye Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, üzüntüsünü dile getirdiği taziye mesajında, "Sinema ve tiyatromuzun usta isimlerinden Ahmet Uğurlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Canlandırdığı karakterlerle kalbimizde daima yaşayacak olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Başsağlığı Mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yayımladığı taziye mesajında, "Ahmet Uğurlu'nun vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Büyük sanatçımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sanat Camiası Yasta

Ahmet Uğurlu'nun ani ölümü, sanat camiasında derin bir üzüntü yarattı. Birçok sanatçı ve hayranı sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaştı. Uğurlu, rol aldığı yapımlarla hatırlanacak ve sanat dünyasında unutulmaz bir iz bırakacak.

Ahmet Uğurlu'nun vefatı, sinema ve tiyatro dünyasında derin bir boşluk yaratacak. Uğurlu'nun anısı, canlandırdığı karakterlerle ve sanatına olan tutkusu ile her zaman yaşayacak.

Gündem Haberleri