Adana'da Akılalmaz Kaza! Otobüsten Düşen Kadın Ağır Yaralandı

Adana'da bir yolcu otobüsünün açık kapısından düşen kadın ciddi şekilde yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İşte detaylar.

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Balcalı Mahallesi'nde, Vedat K. tarafından yönetilen ve kapısı açık bir şekilde ilerleyen 01 J 0364 plakalı otobüste bir kaza gerçekleşti. Yolculardan biri olan Hatice S., otobüsten inmeye çalışırken dengesini kaybederek asfalta düştü.

Kaza Anının Detayları

Olay, Güney Kampüs Yolu üzerinde gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, otobüs hareket halindeyken kapıların açık olması dikkat çekiciydi. Hatice S., otobüsten inmek üzereyken bir anlık dikkatsizlikle dengesini kaybetti ve yere savruldu. Olayı gören diğer yolcular hemen yardım çağrısında bulundu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralanan kadın, olay yerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneden alınan bilgilere göre, Hatice S.'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor ve tedavi altına alındı.

adanada-akilalmaz-kaza-otobusten-dusen-kadin-agir-yaralandi.jpg

Gündem Haberleri